Path of Miracles

Kamarikuoro Audite
Johtaa Jani Sivén

Joby Talbotin suurkuoroteos Path of Miracles vie kuulijan musikaaliselle pyhiinvaellukselle kohti Santiago de Compostelaa. Talbotin kyky säveltää moniin eri genreihin rock-musiikista elokuvamusiikkiin ja orkesteriteoksiin pääsee tässä teoksessa loistoonsa. Se tarjoilee musikaalisen elämyksen niin vannoutuneelle klasariharrastajalle kuin ensi kertaa kuoromusiikkia kuulevalle. Kuulijaa kuljetetaan eri tunnelmissa meditatiivisesta riemuntäyteiseen.

Lauantaina 13.2.2021 klo 19

Turun tuomiokirkko
Tuomiokirkonkatu 1
Turku

Konsertti on osa Katedraali soi -kirkkomusiikkiviikkoa

Noudatamme konsertissa suosituksia turvaväleistä, käsihygieniasta ja kasvomaskin käytöstä. Turvavälisuosituksen takia konsertin paikkamäärä on rajallinen, tulethan siis paikalle ajoissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli koronatilanne heikkenee.